.: Most Read :.

Join Churp Churp

Join Churp Churp
Click on the image to find out more

Friday, January 14, 2011

New Year… What’s new?

Perkara ini berlaku secara kebetulan. Kebetulan new year dan kebetulan jugak barang2 habis or dah sampai masa untuk ditukar yang baru.
What’s new with me?
  1. Kitar semula. Fikir dulu sebelum buang. Sampah2 diasingkan mengikut jenis. Disposable | kertas | Plastik | KacaB0138

  2. Berus gigi dan ubat gigi baru. Ubat gigi pulak dah tukar ke whitening sensitivity. Ini kerana sekarang banyak minum coffee so nak putihkan gigi la. Sensitivity tu pulak sebab perubahan cuaca and air, gusi ni manja2 pulak.  B0139

  3. Banyakkan makan buah2an. Tips: jangan beli epal dlm packet sebab byk lebam. Only 2 je yg boleh di makan.  B0140

  4. Tisu Royal Gold Looney Tunes  B0141

  5. Makeup Brush Set baru nak pakai :)  B0143

  6. Facial wash B0144

  7. Shampoo baru. Terpaksa beli anti-dandruff sebab kat kepala ni masih ‘winter’  B0145

  8. Tuala baru. Ni sebab lupa bawak bekal tuala dari rumah kat Penang.
    B0146
  9. Electric jug kettle yang baru sebab yang lama dah rosak
    B0154

  10. Perfume baru untuk kereta
    B0155

  11. Losyen tangan dan kuku
    B0156

  12. Sabun mandi and bedak bayi untuk diri sendiri
    B0157

2 comments:

  1. background tue cam kenal jer???...stay kat ILSAS lg ker chucky? =)

    ReplyDelete