mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
.: Most Read :.
-
Moving back – Hijrah – Pindah – Pulang ke tempat asal Goodbye my university Goodbye my lab Goodbye my friends Goodbye my lecturers Good...
-
Ayai (Azraai) Mama (Aimi Liyana) Mira 3 of them has selected the same date - 14th January 2012 untuk mendirikan masjid. Can u imagin...
-
Bahan-bahan: 1 cawan tepung gandum 1/2 cawan air suam 1/2 sudu teh garam 1/2 sudu teh minyak zaitun Cara membuat: Gaulkan (...
-
Im so happy for her sebab both of them nampak sangat sweet together... Vivy Vivy VIVY.... Ms. Proudduck is getting married. Mcm mana D...
-
Berapa ramai dah pernah rasa nasi ayam penyet? Mula-mula memang agak skeptikal sikit dengan ayam penyet... ingatkan macam mana la rupa dan ...
Sunday, December 19, 2010
Strawberry – Yummy Yummy
Since I’m in European country, so I just take this opportunity to eat the foods/fruit yg ‘exclusive’ di Malaysia. One of them is strawberry. Obviously we can get it from Cameron Highland. but nak rasa jugak difference strawberry negara sejuk ni. n plus agak murah la strawberry sini. sekotak dalam 2 euro. TETAPI… ingtkn musim sejuk, tahan la buah ni bila tak letak dlm peti ais. rupa2nya tak jugak. bari beli sehari, half dah rotten. sedih betol :( tinggal la yg ni je utk di makan.
mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment