mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
.: Most Read :.
-
Berapa ramai dah pernah rasa nasi ayam penyet? Mula-mula memang agak skeptikal sikit dengan ayam penyet... ingatkan macam mana la rupa dan ...
-
Panjang betul title posting kali ni. Tudung ni sangat simple and tak perlu risau senget ke terlipat ditiup angin ke. sebab awning dia memang...
-
Comel je nama kedai ni kan. I used to post a review on this menu before ( Dinner with Tempe-Girls ). Since I am moving back to my hometown, ...
-
Kali ni kita ubah style sikit. Asek2 selendang je kan. This post pasal cara lilit tudung yang sangat mudah and cepat and kemas tapi ma...
-
Bahan-bahan: 2 ulas bawang putih 2 ulas bawang merah 1 tangkai daun kari 4 sudu serbuk kari ikan Faiza 1 sudu serbuk cili Faiza 1...
Sunday, December 19, 2010
Strawberry – Yummy Yummy
Since I’m in European country, so I just take this opportunity to eat the foods/fruit yg ‘exclusive’ di Malaysia. One of them is strawberry. Obviously we can get it from Cameron Highland. but nak rasa jugak difference strawberry negara sejuk ni. n plus agak murah la strawberry sini. sekotak dalam 2 euro. TETAPI… ingtkn musim sejuk, tahan la buah ni bila tak letak dlm peti ais. rupa2nya tak jugak. bari beli sehari, half dah rotten. sedih betol :( tinggal la yg ni je utk di makan.
mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment