mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
.: Most Read :.
-
Berapa ramai dah pernah rasa nasi ayam penyet? Mula-mula memang agak skeptikal sikit dengan ayam penyet... ingatkan macam mana la rupa dan ...
-
Panjang betul title posting kali ni. Tudung ni sangat simple and tak perlu risau senget ke terlipat ditiup angin ke. sebab awning dia memang...
-
Bahan-bahan A: 1 peket daging cincang Ramli (2 keping) 1 biji bawang merah (Dicincang halus) 1 ulas bawang putih (Dicincang halus) 1 su...
-
Bahan-bahan: 2 ulas bawang putih 2 ulas bawang merah 1 tangkai daun kari 4 sudu serbuk kari ikan Faiza 1 sudu serbuk cili Faiza 1...
-
Posting kali ini bukan nak promote barang. Tapi nak share posting pasal pin tudung yang disiapkan dengan penuh kasih sayang (macam spongebo...
Sunday, December 19, 2010
Strawberry – Yummy Yummy
Since I’m in European country, so I just take this opportunity to eat the foods/fruit yg ‘exclusive’ di Malaysia. One of them is strawberry. Obviously we can get it from Cameron Highland. but nak rasa jugak difference strawberry negara sejuk ni. n plus agak murah la strawberry sini. sekotak dalam 2 euro. TETAPI… ingtkn musim sejuk, tahan la buah ni bila tak letak dlm peti ais. rupa2nya tak jugak. bari beli sehari, half dah rotten. sedih betol :( tinggal la yg ni je utk di makan.
mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
mula2 mcm tak brapa suka sngt la sebab bijik2 tu. tp endup sedap la pulak kan. hahaha. ni da bahan kunyahan ketika buat kerja kat lab tu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment